Goochelcursus

Basis goochelcursus.

Ron heeft met zijn ervaring een basiscursus goochelen in elkaar gezet. Natuurlijk leren we je enkele superleuke en professionele goocheltrucs, maar we richten ons vooral op het goochelen zelf!

De basiscursus bestaat uit 1 middag waarin we gaan werken met speelkaarten, munten, touw en meer. Elke les is gevarieerd en dus niet alleen leerzaam, maar ook leuk en afwisselend.
De focus van deze cursus is het zogenoemde close-up goochelen. Dus goochelen aan tafel, op een verjaardag, of gewoon zomaar bij vrienden!

Aan het eind van de cursus kun je een volledige 15 minuten durende close-up act uitvoeren! (en meer)

De cursus zal gegeven worden op een prachtige (goochel)locatie, namelijk onze goochelwinkel zelf. Dus volop in de magische sfeer en geen saaie locatie.

Jeugd of volwassenen

We hebben 2 cursussen. Eén voor de jeugd (tot 14 jaar) en één voor de volwassenen (15+). Gebleken is dat dit een perfecte splitsing is. De jeugdcursus zal meer ingaan op trucs en trucs leren. De “volwassenen” cursus zal wat dieper op de psychologie van het goochelen ingaan!

Meer info JEUGD:

goochelen leren met uitleg, goochelcursus

  • Data: diverse
  • Tijdstip: 10:00 tot 15:00 uur
  • Prijs: € 85,- INCLUSIEF cursuspakket
  • NEEM SVP een broodje mee voor tussen de middag!

Max. deelnemers is 12. Vol = vol!

Momenteel is er GEEN curus gepland. Voor meer info over lessen kun je hier kijken.

Meer info VOLWASSENEN:

  • Data: volgt zsm
  • Tijdstip: 10:00 tot 15:00 uur
  • Prijs: € 125,- INCLUSIEF cursuspakket

Momenteel is er GEEN curus gepland. Voor meer info over lessen kun je hier kijken.

 

Het cursuspakket is altijd inbegrepen bij de cursus (zonder spullen kun je niet goochelen). Het cursuspakket bestaat uit diverse trucs en hulpmiddelen die we gedurende de cursus zullen gebruiken. De normale kostprijs voor het pakket is voor de jeugd € 45,10 en voor de volwassenen komt het pakket op € 64,10. Deze zijn dus inbegrepen bij de cursus en mag uiteraard meegenomen worden!

BONUS goochelartikelen

Met het goochelpakket en de trucs die je hiermee van ons leert, hoef je in principe geen goochelartikelen of andere trucs te kopen. Maar we snappen dat je misschien toch een leuke extra truc wilt kopen of misschien je basisset wilt uitbreiden.

Daarom hebben we een leuke bonuskorting voor alle cursisten! Gedurende de gehele cursus kun je profiteren van een aantrekkelijke korting op alles wat je koopt in de goochelwinkel!

Reacties zijn gesloten.